Wie zijn we?

Bodiv is een onafhankelijke beroepsorganisatie van zelfstandige adviseurs op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Wat ons verbindt is professionaliteit, vertrouwen in elkaars expertise en de drive om een bijdrage te leveren aan een positief en gezond werkklimaat.

De professionals van Bodiv zijn bevlogen en betrokken, staan voor kwaliteit en gaan voor verbinding en samenwerking.

Onze pijlers zijn:

  • Verbinden
  • Kennis delen
  • Kwaliteit
  • Maatwerk

Missie (Waarom bestaan we?)
De professionals van Bodiv willen een bijdrage leveren aan het versterken van mens en organisatie, zodat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen, nu en in de toekomst.

Visie (Waarvoor staan we?)
Bodiv-adviseurs geloven dat investeren in eigen regie van medewerkers een win-win is voor zowel werkgever als medewerker. Medewerkers werken met meer plezier en energie en het rendement van de organisatie stijgt.

Strategie (Hoe doen we dat?)
De adviseurs van Bodiv werken integraal op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zij hebben waardevolle up to date kennis in huis, leveren kwaliteit en hebben een pragmatische aanpak. Op basis van wetenschappelijke inzichten maken zij een praktische vertaalslag op het niveau van de organisatie, leidinggevende en/of medewerker. Bodiv werkt klant- en doelgericht aan een duurzaam persoonlijk – en organisatieresultaat, van uitdaging tot borging.

Elke organisatie of persoon is uniek en heeft dus ook unieke vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Daarom bieden de adviseurs van Bodiv maatwerk- totaaloplossingen, van analyse tot borging, waarmee zij organisaties echt ontzorgen.

Resultaat (Wat levert het op?)
De professionals van Bodiv leveren een onderbouwd en integraal duurzame aanpak, toegespitst op de behoeften van jouw organisatie en medewerkers. Hierdoor gaan medewerkers vanuit eigenaarschap aan de slag met hun inzetbaarheid.