Graag help ik ondernemers met het behoud van human capital in veranderende organisaties en na een bedrijfsovername.

RosaVie richt zich op het behoud van Human Capital in veranderende organisaties. Hierbij intergreer ik de wensen van de individuele medewerker met de bedrijfsdoelen.

Omdat elke veranderende organisatie weer anders is en andere behoefte heeft kom ik graag in contact met het bedrijf om te bespreken welke behoefte er is en wat ik samen met het bedrijf hierin betekenen.

Enkele Feiten:
Uit onderzoek is gebleken dat hoe beter en sneller de integratie gaat tussen de koper en het zojuist overgenomen bedrijf, hoe groter de kans op een blijvende succesvolle overname.

Een 100% gezonde medewerker heeft een arbeidsproductiviteit van 83% een matig gezonde medewerker heeft een arbeidsproductiviteit van 75 % en een ongezonde medewerker slechts van 65 %. Gemiddeld zit 5 % van de medewerkerspopulatie op die 65% en is (gebleken uit onderzoek) vatbaar voor een burnout, met een langere verzuimperiode.
Een reden voor een verminderde gezondheid kan angst en onzekerheid zijn. U kunt dit als nieuwe eigenaar direct weghalen door samen met de medewerkers aan de slag te gaan.

Na de overname, of tijdens een veranderingsproces lig je als nieuwe eigenaar en bedrijf extra onder een vergrootglas, de medewerkers van het bedrijf zijn afwachtend en extra oplettend op hoe er met hen en met de bedrijfscultuur en hun persoonlijke wensen wordt omgegaan.

RosaVie helpt u graag de waarde te behouden en zelfs te vergroten.

RosaVie is lid van het NPDI