Vitaliteitsmakelaar bij Vitaal Breda & Bedrijfsadviseur Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit bij Workkit

Vitaal Breda
Breda in 2025 de Vitaalste Stad van Nederland!
Vitaal Breda is een netwerk van vitale aanbieders, zelfstandige professionals, ondernemers en andere organisatie. Met elkaar gaan we de uitdaging aan!

Workkit
Wie investeert in vitaliteit en inzetbaarheid van werknemers ziet dit direct terug in een hogere productiviteit en lagere verzuimkosten. En nog belangrijker zorgt het voor meer werkplezier.
Workkit is de specialist in het screenen van de balans tussen belasting en belastbaarheid. Verstoring van de balans is de belangrijkste reden waarom werknemers uitvallen of het arbeidsproces verlaten. Wie investeert in de vitaliteit en inzetbaarheid van de werknemers ziet dit direct terug.
Workkit vertaalt, met een persoonlijke aanpak, de gevonden knelpunten naar een concreet actieplan en zorgt ervoor dat dit in uw organisatie wordt ingebed.
Interventies gericht op het managen van gezondheid en het verminderen van verzuim gaan u helpen uw werknemers weer te laten stralen!
Bedrijven en organisaties die werken aan de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar direct de vruchten van. Maar hoe doe je dat nou?
Workkit gaat je hierbij helpen!