Ik heb ruim 10 jaar ervaring als teamleider en manager. Mijn stijl van leidinggeven is mensgericht en zakelijk. Ik zet mensen in hun kracht door vertrouwen en persoonlijke talenten. Ik ben praktisch ingesteld, ondernemend en een energiek persoon. Met mijn groot probleemoplossend vermogen hoef ik organisatorische of personele uitdagingen niet uit de weg te gaan. Voor mijn leidinggevende functies heb ik in Finland en in Nederland als jongerenwerker gewerkt – deze praktijkervaring maakt mij krachtiger als leider. Ik ben een doorzetter, hou van afwisseling, ben veerkrachtig en kan goed met druk omgaan.
Als persoon ben ik bescheiden, integer, sociaal en sportief. Ik blijf mezelf graag uitdagen en ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig een cursus of opleiding en doe ik naast mijn werk interessant vrijwilligerswerk.