Ik geloof oprecht dat je gelukkig bent als je het maximale uit je leven haalt, je je passies leeft. Je herkent mensen die zo leven doordat ze sprankelen!

Mijn grootste passie is reizen naar totaal andere culturen. Dat doe ik dan ook regelmatig en iedere keer opnieuw ervaar ik de ‘reizigerskick’ en het intens genieten.

Voel je je vitaal en energiek, dan is het een stuk gemakkelijker om je passies te leven (vitaliteit betekent letterlijk levenskracht). Daarom ondersteun ik je heel graag in je doel fitter, gezonder en wellicht slanker te worden om van daaruit het maximale uit je leven te kunnen halen.

Vele jaren ondersteunde ik als leidinggevende, coach en trainer mensen in het bereiken van hun persoonlijke doelen. Daarnaast boeiden vitaliteit, voeding, beweging en gezondheid me altijd enorm en ben ik hierin verschillende opleidingen gaan volgen. Ook ondervond ik zelf hoe het is om me een periode niet fit en in balans te voelen en niet te weten waar dat aan lag.

Met alle ervaring en opgedane kennis van hormonen, stress, voeding en beweging op zak, heb ik er een nieuwe passie bij gekregen: het ondersteunen, adviseren en inspireren van mensen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Ik coach nu als hormoonfactor coach en vitaliteitscoach/adviseur vanuit mijn bureau Sprankel! mensen op hun vitaliteit, hormonen en stress. Ik zie de verbetering: ze gaan weer sprankelen!